handleidingen

Speciaal voor getroffen ondernemers bieden wij nood webshops aan. Middels een basis webshop kunnen getroffen ondernemers toch ook in deze bizarre tijden hun klanten blijven bedienen

films

Ruimere openingstijden helpdesk en getroffen bedrijven kunnen gebruik maken van onze crisisdienst. Onze crisisteam is beschikbaar op alle dagen van 9 uur tot 21 uur.

handleidingen

Komt u door het coronavirus in de financiële problemen? Neem contact met ons op, dan komen wij er samen wel uit! Want samen gaan wij deze strijd overwinnen

Openingstijden

Openingstijden

Voor vragen over de producten en diensten van Compad Software, kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 053-4329995. Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 uur –  17.00 uur. Uiteraard kunt u uw vraag ook per mail aan ons stellen. U stuurt uw vraag dan naar: info@compad.nl Aan het gebruik van onze helpdesk kunnen afhankelijk van uw vraag en uw overeenkomst kosten in rekening worden gebracht. 

In verband met het coronavirus is onze helpdesk minder bezet en wij vragen u daarom uw vragen bij voorkeur per email te stellen. Op deze manier kunnen wij de beschikbare lijnen en capaciteit vrijhouden voor getroffen ondernemers die in acute nood verkeren. Raadpleeg onze support pagina voor handleidingen en instructiefilms.

Crisislijn

Speciaal voor bedrijven die ten gevolge van het coronavirus acute problemen hebben is onze helpdesk de komende periode 7 dagen per week bereikbaar van 8 uur tot 21 uur. U belt hiervoor met ons algemene telefoonnummer 053-4329995 en kiest vervolgens voor optie 1. Buiten u wordt buiten de reguliere openingstijden van de helpdesk doorgeschakeld naar de storingsdienst.

Beleidsregels

Locatie bezoek

Omdat wij de gezondheid van uw en onze medewerkers erg belangrijk vinden, zijn alle locatiebezoeken tot nader bericht geannuleerd.  Wij streven er naar om de geplande locatiebezoeken zoveel mogelijk om te zetten naar ondersteuning op afstand. Uitsluitend in zeer dringende gevallen waarbij een acuut bezoek op locatie absoluut noodzakelijk is zal onze experts ter plaatse komen

Bezoek aan ons

Op dit moment is ons kantoor vanwege het coronavirus gesloten. Alle reeds geplande afspraken zijn met directe ingang komen te vervallen en wij hebben onze medewerkers opgedragen om thuis te werken. Alleen die medewerkers die aanwezig moeten zijn om systemen operationeel te houden zijn aanwezig.